ENERGIESNOEIERS

Opgericht in 2010 zijn Energiesnoeiers Midden WestVlaanderen snel een begrip geworden in de regio. Klantgerichtheid en kwaliteit staan voorop bij het kwaliteitslabel van de Energiesnoeiers.

Reeds meer dan 6000 uitgevoerde energiescans en 1100 daken werden van een professioneel geplaatste isolatie voorzien.

 

ISOLATIE EN BOUW

 

Ons team is gespecialiseerd in het na-isoleren van hellende daken en zoldervloeren. Met ervaring van meer dan 1000 daken kan U bij ons met een gerust hart kiezen voor een ecologische en duurzame oplossing voor uw huis. Zoldervloerisolatie en hellende daken worden van isolatie voorzien aan een onklopbare prijs en kwaliteit.

We plaatsen ook dakvensters en indien gewenst kunnen we uw zolder en zoldervloer volledig afwerken.

 

PREMIE

We helpen U bij het invullen en verkrijgen van alle premie’s:

stad, Vlaamse en Belgische overheid en Eandis of Infrax (6€/m²)

 

ENERGIESCANS

 

Een energiescan is een gratis en grondige doorlichting van de energiesituatie van de woning. De bewoner krijgt energietips en er wordt een pakket van een 4-tal energiebesparende activiteiten uitgevoerd, nl. het plaatsen van spaarlampen, een spaardouchekop, buisisolatie en/of radiatorfolie.

 

De energiesnoeiers van WERKSPOOR.be zijn actief in deze gemeenten:

Ardooie, Dentergem, Hooglede, Ingelmunster, Izegem, Kortemark, Ledegem, Meulebeke, Moorslede, Oostrozebeke, Pittem, Roeselare, Ruiselede, Staden, Tielt, Wielsbeke en Wingene

 

PROMOTOR ENERGIEBESPARENDE MAATREGELEN

 

De energiesnoeiers van Werkspoor.be zijn sinds 2012 ook erkend promotor van het sociaal dakisolatieproject voor de regio Midden West-Vlaanderen.

Vanaf 2017 zijn we ook promotor voor het plaatsen van HR+ glas en spouwmuurisolatie.

 

We begeleiden eigenaars en verhuurders om hun woning energiezuiniger te maken. Deze premie dient voor de aanvang van de werken aangevraagd te worden. We begeleiden U in het volledige proces van offerteaanvraag tot premieaanvraag.

Premie dakisolatie: 20€/m²

HR+glas: 85€/m² Spouwmuur: 12€/m²

WERKSPOOR.be

Wijnendalestraat 49

8800 Roeselare

051 628 728

 

Copyright © All Rights Reserved